Nis

Okulumuz öğrencileri proje yurt dışı faaliyeti için Almanya'yı ziyaret etti.

ERASMUS 2023 OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONU kapsamında okulumuz İngilizce Öğretmeni

Ümran Bereketlioğlu ve Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni  Feride Filiz Alak ve 5

öğrencimizle beraber  öğrenci  grup faaliyetini Almanya'nın Frankfurt şehrinde IKS

Interkulturelle Schule. Rhein-Main okulunda gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz Web 2.0 araçlarının derslere dijital öğrenmenin etkinliğini, derslerde hangi

dijital araç ve gereçlerden yararlanıldığını, öğrencilerin ve öğretmenlerin dijital çağa ne derece

entegre olduklarını  gözlemleme fırsatı  buldular. Öğrencilerin okulda ve evde dijital araçlar

kullanarak sunum yapma, ders çalışma, online faaliyetlerde bulunma ve farklı kültürleri tanımak gibi kazanımların gerçekleştirildiği Erasmus+ projesi gerçekleştirildi.

Nis

Etimesgut İlçe Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı Birimi Psk. Ebru ÇANKAL tarafından, Çocukluk Çağı Gelişimsel Bozuklukları Farkındalık Eğitimi ( Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, Özgül Öğrenme Güçlüğü, Otizm Spektrum Bozukluğu)-İletisim-Davranışsal Bağımlılıkla Mücadele/Bilişim Teknolojilerinin Etkin ve Verimli Kullanımı konularında farkındalık eğitimi düzenlenmiştir.

Mrt

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan Gelen Hocalarımızla Ramazan Sohbetleri gerçekleştirildi. Şükrü Çetin ve Emre Gözel hocalarımıza şükranlarımızı sunarız.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mehmet ŞAHİN'in talebi üzerine Etimesgut Belediyesi Temizlik Aracı Okulumuzun Bahçesini Temizledi.

Mrt

Sosyal Etkinlikler Kulübünün Düzenlediği "Yörelerimiz Türkülerimiz" Etkinliğinin İkincisi Olan "Ege Bölgesi" Etkinliği Okul Bahçemizde Gerçekleştirilmiştir.

Mrt

OKULUMUZ KÜÇÜK ERKEK FUTBOL TAKIMI ANKARA DÖRDÜNCÜSÜ OLARAK ANKARA FİNALLERİNİ TAMAMLAMIŞTIR. ÇOCUKLARIMIZA TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Mrt

Programda emeği geçen Öğretmenlerimiz Ali Uğur Sarıyar, Fatma Erten İlkhan ve Merve Kaynar'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

Öğretmenlerimiz Gülsen Akifoğlu ve Şehnaz Karalomlu'nun hazırladığı anma programıyla Samiye Sakaryalı Hanım'ı rahmetle andık. Öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

06.03.2024 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 10.10 DA TÜRKİYE GENELİNDE YAPILAN DEPREM TATBİKATI OKULUMUZDA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANDI. EMEĞİ GEÇEN İDARECİLERİMİZİ, EĞİTİM KADROMUZU VE PERSONELİMİZİ TEBRİK EDER, TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Mrt

Elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz Bünyamin Akbaba'yı Sınıf Öğretmeni Dilek Atay'ın hazırladığı program ile sınıf arkadaşları, ailesi, akrabaları, komşuları ve öğretmenleriyle rahmetle anıyoruz.

Okul Müdürümüz Mehmet Şahin'in Kuran-ı Kerim tilaveti ve BT Formatör öğretmenimiz Zeynep Şahan Erdoğan'ın hazırladığı görsel ve sunularla duygusal anlar yaşandı. Emeği geçen ve katılan herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

Sosyal Etkinlikler Kulübünün Düzenlediği "Yörelerimiz Türkülerimiz" Etkinliğinin İlki Olan "İç Anadolu Bölgesi" Etkinliği Okul Bahçemizde Gerçekleştirilmiştir.

FOTOĞRAF YARIŞMASI