Ocak Ayı Değerler Eğitimi Doğru ve Dürüst Olmak katkılarından dolayı Öğretmenlerimiz Hatice Yazıcı ve Hatice Alıcı'ya teşekkür ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bundan tam 104 yıl önce, beraberindeki heyetle birlikte Ankara'ya giriş yaptı. Kurtuluş Savaşı'nın en iyi şekilde Ankara'dan yönetileceğini düşünen Atatürk, Ankara'nın coğrafi konumu ve cephelerle olan eşit uzaklığı nedeniyle Ankara'ya gelmeyi kararlaştırdı ve 27 Aralık 1919 tarihinde saat 14:00'de Dikmen sırtlarından Ankara'ya giriş yaptı.

Okul Tanıtım Gezileri kapsamında 8. sınıf öğrencilerimiz Özkent Akbilek Fen Lisesi'ni ziyaret etti. Rehber Öğretmenlerimiz Tülay VAKİTÇİ ve Yeliz KARAKAYA'ya emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA HAZIRLADIĞIMIZ 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI YAYINLANMIŞTIR. ÇALIŞMADA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZ EZGİ ERCAN, ŞEHNAZ KARALOMLU, MERVE KAYNAR, MİNE ERHAN; MÜDÜR YARDIMCIMIZ BURCU PINAR EYÜPOĞLU VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Okulumuzdaki Değerler Eğitimi Yardımlaşma teması kapsamında düzenlenen iyilikte yarışalım etkinliğinde öğrenci ve öğretmenlerimiz taptıkları iyilikleri iyilik kutusuna atacaklar. Her hafta cuma günü de bu kutu açılarak haftanın iyiliği paylaşılacaktır. Öğretmenlerimiz Duygu ARA ve Erhan KAYDIM'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 24 Kasım Öğretmen Günü'nde öğretmenlere özel tasarlanmış önlükler hediye etti.

Ara

MUSTAFA KİZİROĞLU HOCAMIZA OKULUMUZU ZİYARETİNDEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE KATKILARINDAN DOLAYI ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ.

Ara

15 TEMMUZ GAZİSİ SN. ARİF BOSTANCI OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA O GÜN YAŞANANLARI, ÖĞRENCİLERİMİZLE PAYLAŞTI. SORU CEVAP ŞEKLİNDE GEÇEN SÖYLEŞİ VE BÜTÜN AKTARDIKLARI İÇİN SN. ARİF BOSTANCI'YA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ.

Kas

Okul Tanıtım Gezileri kapsamında 8. sınıf öğrencilerimiz Sincan Erman Ilıcak Fen Lisesi'ni ziyaret etti. Rehber Öğretmenlerimiz Tülay VAKİTÇİ ve Yeliz KARAKAYA'ya emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Kas

Okul Tanıtım Gezileri kapsamında 8. sınıf öğrencilerimiz Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Rehber Öğretmenlerimiz Tülay VAKİTÇİ ve Yeliz KARAKAYA'ya emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz..

Kas

KEÇİÖREN ŞEHİT ÖĞRETMENLER HATIRA ORMANI FİDAN DİKME PROGRAMINDA EMEĞİ GEÇEN MÜDÜR YARDIMCIMIZ BURCU PINAR EYÜPOĞLU, ÖĞRETMENLERİMİZ BİLGE EVRİM KAPLAN, HASAN ŞAHİN VE KATILAN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ..

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA PROGRAMINDA EMEĞİ GEÇEN DİLEK ÖZTÜRK BAŞOL, EZGİ ERCAN, ERDEM ÖZEN, TUĞBA ATICI BAŞTA OLMAK ÜZERE BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.