Mrt

Elim bir kaza sonucu kaybettiğimiz Bünyamin Akbaba'yı Sınıf Öğretmeni Dilek Atay'ın hazırladığı program ile sınıf arkadaşları, ailesi, akrabaları, komşuları ve öğretmenleriyle rahmetle anıyoruz.

Okul Müdürümüz Mehmet Şahin'in Kuran-ı Kerim tilaveti ve BT Formatör öğretmenimiz Zeynep Şahan Erdoğan'ın hazırladığı görsel ve sunularla duygusal anlar yaşandı. Emeği geçen ve katılan herkese teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Şbt

Sosyal Etkinlikler Kulübünün Düzenlediği "Yörelerimiz Türkülerimiz" Etkinliğinin İlki Olan "İç Anadolu Bölgesi" Etkinliği Okul Bahçemizde Gerçekleştirilmiştir.

FOTOĞRAF YARIŞMASI

Şbt

Okulumuzun Küçük Erkek Futbol Takımı Ankara'da İlk 4 Takım Arasına Girerek Türkiye Şampiyonasına Gitme Hakkı Elde Etmiştir.

Sayın Erdoğan GÜNGÖR Hocamıza Emeklerinden Dolayı Teşekkür Ediyoruz. Takımımıza da Başarılarının Devamını Diliyoruz.

Şbt

Ankara İtfaiyesinin desteği, Okul İdaremizin ve Öğretmenlerimizin planlı çalışmalarıyla Yangın Tatbikatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Şbt

Öğrencilerimizin teneffüs ve boş zamanlarında faydalanabilmeleri için koridorlara satranç masaları, zemin kata masa tenisi konuldu.

Ara

Mine Erhan Öğretmenimize Emeklerinden Dolayı Teşekkürlerimizi Sunarız.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Teşkilatında Uzun Yıllar Hizmet Vererek Okulumuzdan Emekliye Ayrılmış Değerli Öğretmenlerimiz Ve İdarecilerimize Sayın Müdürümüz Sayın Mehmet Şahin Hizmet Şeref Belgesi Takdim Etmiştir.

Emekli Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Jülide ERDEM, Emekli Müzik Öğretmenimiz Şimal YENİGÜN, Emekli Müdür Yardımcımız Uğur GÜLTEKİN ve Emekli Okul Müdürümüz Zeki SÜVER Belgelerini alırken;

Ara

Yıldız Kızlar Voleybol turnuvasına namağlup olarak devam eden okul voleybol takımımıza, çıkacağı grup birinciliği maçında başarılar dileriz. Emeklerinden dolayı Oktay Yeşilova Hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Dr. Öğrt. Üyesi Sn. Bülent Uğur KOCA Hocanın Öğretmen ve Öğrencilerimize;

2023-1-TR01-KA121-SCH-000163980

Ankara İl Mem Erasmus+ 2023

Okul Egitimi Akreditasyon Projemiz

"Ters Yüz Edilmiş Öğrenme Modeli" hakkında seminer verdiler.

Meslek Tanıtımı için İŞKUR görevlileri 8. sınıf öğrencilerine seminer verdiler.