Haz

OKULUMUZDAKİ GÖNÜLLÜ ÖĞRENCİLER İLE 24/05/2022 - 30/05/2022 TARİHLERİ ARASINDA GRUPLAR HALİNDE MİLLET KÜTÜPHANESİNE GEZİ DÜZENLENMİŞTİR.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuda Okul Aile Birliğinin büyük katkılarıyla Kermes etkinliği düzenlendi.Emeği geçen değerli velilerimiz, ğretmenlerimiz ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

TÜRK EĞİTİM DERNEĞİ İLE BAŞARI HER YERDE PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ ORTADOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ BİLİM FUARI VE GÖKEVİ ETKİNLİĞİNE KATILDI.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle çevrimiçi  satranç  turnuvası

eTwinning  Kulübü olarak ,  19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, 17 Mayıs 2022  Salı Günü saat 19:00' da Lichess.org üzerinden çevrimiçi olarak  düzenlediğimiz satranç  turnuvasına  katılan öğrencilerimizi   tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.