e-Twinning

May

2021-2022 eğitim öğretim yılında okuyan çocuklar adlı e Twinning projesini yürüten Ruken Güven projede yer alan öğrencilere katılım sertifikası verdi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi bir yıl boyunca göstermiş oldukları büyük çabadan dolayı tebrik ederiz.

Projemizin Final Çalışması

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında okulumuzda eTwinning "Read Me A Book" projesini yürüten Nejla BOZ AKIN  çalışmalarına etkin katılım sağlayan öğrencilerine katılım sertifikası verdi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi bir yıl boyunca göstermiş oldukları büyük çabadan dolayı tebrik ederiz.

WHAT'S YOUR STORY_ FİNAL

Projemiz Final Çalışması

eTwinning  Kulübü olarak ,  2021-2022 Eğitim ve Öğretim yıllarında okulumuzda yürüttüğümüz "What's your story ? "projemizdeki amacımız;

·         Farklı ülkelerin mitleri, efsaneleri ve halk hikayeleri hakkında bilgi geliştirme

·         Bu hikayelerden ilham alan İngilizce okuryazarlık etkinliklerine katılma

·         Okuryazarlık etkinliklerinin oluşturulmasında Web 2.0 araçlarını kullanma

·         Bu hikayeleri kendi karakterlerini ve hikayelerini yaratmak için ilham kaynağı olarak kullanma

Proje kapsamında tüm çalışmalar tamamlanarak, Proje çalışmalarına katılan tüm öğrencilerimize katılım sertifikası verildi. Öğrencilerimize teşekkür ederiz .

ALMANYA'dan MEKTUP VAR- 2

Easy eTwinning for Beginners -eTwinning Projemiz Final Çalışması

eTwinning  Kulübü olarak ,  2021-2022 Eğitim ve Öğretim yıllarında okulumuzda yürüttüğümüz "Easy eTwinning for Beginners"   projemiz kapsamında , öğrencilerimiz  Almanya'dan  arkadaşlarından  gelen mektupları ve hediyeleri aldılar. Proje çalışmalarına katılan tüm öğrencilerimize katılım sertifikası verildi. Öğrencilerimize teşekkür ederiz .

May

Eğitimde Dijital Oyunum isimli eTwinning projemizde büyük bir özveriyle çalışan Danışman Öğretmenimiz Dilek ATAY'a ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Hırvatistan, Polonya, İtalya ve İspanya ile birlikte yürüttüğümüz "Read me a book" projesinde oylama sonucu "Beauty and Beast "Güzel ve Çirkin" kitabi seçildi.Samiye Naim Eğitim Vakfı Ortaokulu  olarak öğrencilerimizle birlikte kitabımızı okumaya başladık