Samiye Naim Eğitim Vakfı Ortaokulu

SAMİYE NAİM EĞİTİM VAKFI ORTAOKULU DEVLET MAH. 348 SK. NO 2 ETİMESGUT / ANKARA
Vizyon
Milli manevi duyguları gelişmiş, çevreci, üretken, öğrenmeyi seven, 21. yüzyılın çağdaş dünyasına uyumlu, dijital becerileri gelişmiş bireylerin yetiştirildiği, ulusal ve evrensel boyutta örnek okul olabilmek.
Misyon
Bilgi, teknoloji ve iletişim toplumu olma hedeflerimizi gerçekleştirmek için bilgiye ulaşmaya çalışan, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, çağdaş, dijital temelli, problem çözme yetisine sahip, yenilikçi olma yolunda iş birliği yapabilen, sorumluluklarını bilen bireyler yetiştiren güvenli bir okul ortamı oluşturmak.
Her yıl sınavla öğrenci alan liselerin her türüne öğrenciler gitmektedirler
08.45-15.20
DOĞAL GAZ
Ulaşım
DEVLET MAH. METROSUNA 900 METRE UZAKTA YÜRÜME MESAFESİNDEDİR ULUSA 520-İLÇEYE 561 EGO OTOBUSLERİ İLE YAPILMAKTADIR.
Yerleşim Yeri
DEVLET MAH. MUSTAFA KALFAOĞLU CAD. SAMİYE NAİM E.V. ORTAOKULU. BLOK NO: 4- İÇ KAPI NO: - ETİMESGUT / ANKARA
Ankara İl Merkezine 25 km Etimesgut İlçe Merkezine 9 km
Sportif Etkinlikler
Okulumuz 2019-2020 Eğitim Öğretim döneminde yıldız erkekler Ankara 3. sü, 2020-2021 Eğitim Öğretim döneminde Ankara İl 2 si olmuştur. Badminton, judo ve karate sporlarında ulusal düzeyde dereceleri bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları
TED ile "Başarı Her Yerde" ve "Eğitimle Sağlıklı Gelecek" proje çalışmaları ile e Twinning, Erasmus ve TÜBİTAK çalışmaları yürütülmektedir.